Kuvia hitaasti edistyvästä uima-allas remontista


5.9. Tästä kaikki alkoi. Allasta on tyhjen-netty jo kaksi päivää. Meiltä perittiin mak-su remonttiin, koska terveysviranomainen oli vaatinut jotain vesisuodatinten korja-usta. 4.9. "irtosi pohjatulppa".


6.12. Neljä kuukautta kulunut ja allas on vasta tässä vaiheessa. On tehty portaat ja parin sadan neliön laatta ja se lähes laatoitettu.


27.1. Remonttimiehet ovat palanneet työpaikalle. Syyskuussa tehty pohjustus-pinnoite saa nyt poistua, joten sitä on pesty painepesurilla jo viidettä päivää.


13.2. Nyt odottelen ja seuraan mitä tämä tarkoittaa. Edes mieli-kuvitukseni ei enää riitä arvailemaan mitä tapahtuu seuraavaksi.


24.2. Pohja on saanut maalia toisen kerroksen, ja maalaus alkaa olla jo paria askelmaa vaille valmis.


12.3.2006 ensimmäiset uimarit sitten syyskuun alun. Remonttiin on käytetty aikaa kuusi kuukautta ja yksi viikko. Vieläkään ei ole takuita onko kaikki kunnossa. 


Altaan alueen uuden WC:t ja oikein puusta näyttäs olevan
 


7.9. Työt alkoi reippaasti. Heti ensin
tehtiin kunnolliset portaat josta on
hyvä laskeutua uimaan
6.1.2006 Vuosi vaihtui. Edellisestä kuvasta kulunut liki kuukausi. Loput laatat saatu paikalleen, ja saumat saumattu. Tässä vaiheessa remonttimiehet otti ja lähti


9.2. Kuudes kuukausi alkoi. Itse allas-remontti on siinä vaiheessa, jossa se oli kun allas tyhjennettiin. Vain laatat on asennettu.


21.2. Nyt meillä on altaassa todella hienot portaat.
7.3.2006 Altaan täyttö on alkanut. On kulunut hieman yli 6 kk remontin alkamisesta.


Pienet Cavat ja mansikat on naapureiden kanssa paikallaan, kun on saatu uima-allas taas käyttöön.