Teneriffan retket Puerto de la Cruz
 ·
Kesäkuu 2018 1.6. Iltapäivälennolla Sallan ja Jennin kanssa Madridin kautta Teneriffalle. Norwegianin lento lähti ajallaan 13:55 ja oli hieman etuajassa Madridissa. Siellä kolmisen tuntia odottelua, ja 20:30 lennolla Teneriffalle. Kotina Belairissa oltiin 23:15 joten matkustuspäivälle tuli pituutta n. 12 tuntia. Kesäkuu on Juhannukseen saakka varattuna Sallan ja Jennin lomailuun. Kaikki muu toiminta on nyt toisella sijalla ja niistä huolehditään sitten elokuussa. Eka viikko on ainakin ollut aktiivista menoa aamusta iltaan Romeriaa hiekkamattoja Shoppailua Hyppimista sukellusta    uimista Ulkoilua ja rantaelämää. Viimeinen lomaviikko lähestyy. Nyt piti jo tehdä “lukujärjestys” jotta tulee kaikki suunnitelmat toteutetuksi. Vielä on suunnitelmissa afrikkalaiset letit ja 23.6.18 “Juhannuksen vietto” Cuatro Vientosissa. 3,5 viikkoa lastenlasten kanssa on vierähtänyt rattoisasti. Uimaharjoituksia on pidetty kovasti ja kehitys on ollut hurjaa. Harjoitus kertoja on ollut parhaimpina päivinä 3 kertaa. Maanantaina 25.6. on pakkauspäivä ja tiistaina Malagan kautta suomeen kesäloman viettoon. 26.6.18 Matkasimme Malagaan ja vietimme kaksi yötö Fuoengirolassa. Sieltä jatkoimme 28.6. Helsinkiin, joss yövyimme lentokentän viereisessä hotellissa. Seuraavana päivänä 29.6. aamulennolla Rovaniemelle. Heinäkuun vietämme suomessa "lomaillen".         
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
 ·
Kesäkuu 2018 1.6. Iltapäivälennolla Sallan ja Jennin kanssa Madridin kautta Teneriffalle. Norwegianin lento lähti ajallaan 13:55 ja oli Madri- dissa hieman etu- ajassa. Siellä kolmisen tun- tia odottelua, ja 20:30 lennolla Teneriffalle. Kotona Belairissa oltiin 23:15 joten matkus- tuspäivälle tuli pi- tuutta n. 12 tuntia. Kesäkuu on Juhannukseen saakka varattuna Sallan ja Jennin lomailuun. Kaikki muu toiminta on nyt toisella sijalla ja niistä huolehditaan sitten elokuussa.  Nyt aktiivista lomailua, Juhannukseen saakka.
Ulkoilua ja Romeriaa
Uimista ja sukellusta
Hyppimistä ja hiekkamattoja
Shoppailua ja rantaelämää
Viimeinen lomaviikko lähestyy. Nyt piti jo tehdä “lukujärjestys” jotta tulee kaikki suun- nitelmat toteutetuksi. Vielä on suunnitelmissa afrikkalaiset letit ja 23.6.18 “Juhannuksen vietto” Cuatro Vien- tosissa. 3,5 viikkoa lastenlasten kanssa on vierähtä- nyt rattoisasti. Uimaharjoituksia on pidetty kovasti ja kehitys on ollut hurjaa. Harjoitus kertoja on ollut parhaimpina päivinä 3 kertaa. Maanantaina 25.6. on pakkauspäivä ja tiis- taina Malagan kautta suomeen kesäloman vietttoon. 26.6.18 Matkasimme Malagaan ja vietimme kaksi yötö Fuoengirolassa. Sieltä jatkoimme 28.6. Helsinkiin, joss yövyimme lentokentän viereisessä hotellissa. Seuraavana päivänä 29.6. aamulennolla Rovaniemelle. Heinäkuun vietämme suomessa "lomaillen".  
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut