Retki ja luontopainotteisella sivustolla poi- mintoja ja kuvia retkeilystä Teneriffan maas- tossa, sekä Puerton ajankohtaisista ja tule- vista talvikauden tapahtumista.
Teneriffa on Kanariansaarten, ja koko Maka- ronesian suurin ja väkirikkain saari (n. 1 004 000 asukasta). Pinta-ala 2034 km2.  43% Ka- narian saarten väestöstä asuu teneriffalla. Teide joka on Espanjan korkein vuori, ja maa- ilman kolmanneksi korkein tulivuori sijaitsee saaren keskiosassa.
Oman retkeilyn ohessa tarjolla patikoin- tiretkiä pienelle porukalle, max. 2-4 h. Jos retkeily Teneriffan maisemissa kiin- nostaa niin Patikointi valikon kautta pää- see tutkimaan patikointikohteitamme ja tiedustelemaan retkeilyä kanssamme noissa maisemissa Kaikki edellisvuosien reitit edelleen ohjel- massa, mutta jotain uutta on myös tarkoi- tus tutkailla.
Geocaching Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
PÄIVYSTÄVÄT APTEEKIT
Oman retkeilyn ohessa tar- jolla patikointiretkiä pienel- le porukalle, max. 2-4 h. Jos retkeily Teneriffan mai- semissa kiinnostaa niin Patikointi valikon kautta pääsee tutkimaan patikointikohteitamme ja tie- dustelemaan retkeilyä kanssamme noissa mai- semissa Kaikki edellisvuosien reitit edelleen ohjelmassa, mutta jotain uutta on myös tarkoitus tutkailla.
Kotikaupunkini Puerto de la Cruz Keskimääräinen läm- pötila 20 astetta, läm- pimät kesät ja leudot talvet. Puerto de la Cruz on ihanteellinen lähtökoh- ta tutustua Teneriffan useisiin retkireitteihin. Vain puolen tunnin ajomatkan päästä löydät kaksi UNESCO:n maailmanperin- tökohdetta, Teiden kansallispuisto ja La Lagunan kaupunki.
Puerto de la Cruzin nähtävyyksiä. Jardín Botánico Eläintarha Loro Parque. Pyhän Felipen linna (Castillo San Felipe) Tullirakennus (Casa de la Aduana) Lago Martiánez (Merivesialtaat) Sitio Litre Garden (Puutarha) Playa de el Bollullo (Uimaranta) Playa de Martiánez (Uimaranta) Parque Taoro (Puisto) Plaza del Charco (historia) Playa San Telmo (Uimaranta / ostoskatu) Puerto de la Cruz Lighthouse (Majakka) Museo Del Pescador Barranco San Felipe Playa de San Felipe Castillo de San Felipe
PÄIVYSTÄVÄT APTEEKIT
tiempo.es
Taoron puisto - Puerto de la Cruz
Retki ja luontopainotteisella sivus- tolla poimintoja ja kuvia retkeilystä Teneriffan maastossa, sekä Puer- ton ajankohtaisista ja tulevista tal- vikauden tapahtumista.
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Teneriffan retket Puerto de la Cruz