Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Näissä tutuissa maisemissa patikoimme Puertosta käsin tulevana talvena. Geokätköily saattaa joskus tuoda tutuksi uusia hienoja maisemia. Silloin niitä voidaan myös soveltaa joihinkin kier- roksiin. Jos kokopäivän mittainen (5-7t.) patikointireitti kanssani kartaan merkityillä alueilla kiinnostaa, niin tiedustelulinkin kautta voit pyytää lisää infoa asiasta.    Masca on toistaiseksi poistettu luettelosta, sillä se on ilmoitettu suljetuksi määräämättömäksi ajaksi.
Arenas Negras Paisaje Lunar Masca Teno Alto Talavera Guajara Esperanza Afur Batan Chamorca Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
1. Teno 2. Masca 3. Guajara. Paisaje Lunar 4. Chamorca 5. Los Silos 6. Batan, Afur 7. Los Llanos 8. Esperanza
kosketa kuvaa
Chamorca
Afur
Esperanza
Talavera
Arenas Nergras
Masca
Guajara
Batan
Teno Alto
Paisaje Lunar
Näissä tutuissa maisemissa patikoimme tuleva- na talvena. Geokätköily saattaa joskus tuoda tu- tuksi uusia hienoja maisemia. Silloin niitä voi- daan myös soveltaa joihinkin kierroksiin.    Jos kokopäivän mittainen (5-7t.) patikointireitti kartan alueilla herättää kiinnostusta, niin tiedus- telulinkin kautta voi kysellä lisää infoa asiasta.    Masca on toistaiseksi poistettu luettelosta, sillä se on ilmoitettu suljetuksi määräämättömäksi ajaksi.
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Masca  Toistaiseksi suljettu