Patikointia Teneriffalla? Teneriffalla on Saariston parhaimmat patikoin- timaastot. Saarelle on eri kirjojen mukaan laa- dittu selvityksiä liki sadasta reitistä. Reittioppaita ovat tehneet ainakin englantilai- set ja saksalaiset. Saksalaisten Klaus ja An- nette Wolfsperger (Teneriffan retkeilyopas 70 kauneinta ranta- ja vuoristoreittiä) suomennos Karttakeskus. Englantilainen Paddy Dillon (Parhaat patik- kareitit Teneriffalla) suomennos KARISTO Näitä oppaita lukemalla löytyy selitykset mo- nen reitin kiertoon.
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Yleistä patikkareiteistä Osa reiteistä vaatii hyvää kuntoa, ja var- majalkaisuutta, eikä sovi korkeanpaikan- kammoisille, tai huimauksesta kärsiville. Talviaikaan sateet voi yllättää kesken kier- roksen, ja  huonolla säällä olosuhteet voi- vat vaikeutua huomattavasti.
+34 618 615 246
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Yleistä patikkareiteistä Osa reiteistä vaatii hyvää kuntoa, ja varmajalkai- suutta, eikä sovi korkeanpaikankammoisille, tai huimauksesta kärsiville. Talviaikaan sateet voi yllättää kesken kierroksen, ja  huonolla säällä olosuhteet voivat vaikeutua huomattavasti.
Patikointia Teneriffalla? Teneriffalla on Saariston parhaimmat patikointi- maastot. Saarelle on eri kirjojen mukaan laadittu selvityksiä liki sadasta reitistä. Reittioppaita ovat tehneet ainakin englantilaiset ja saksalaiset. Saksalaisten Klaus ja Annette Wolfsperger (Teneriffan retkeilyopas 70 kauneinta ranta- ja vuoristoreittiä) suomennos Karttakeskus. Englantilainen Paddy Dillon (Parhaat patikka- reitit Teneriffalla) suomennos KARISTO Näitä oppaita lukemalla löytyy selitykset monen reitin kiertoon.
+34 618 615 246
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut