Jorma’s Bar Cuatro Vientos
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Ajankohtaista 2018
Sakari Kauppisen ylläpitämä kanarian kasvien sivusto http://sakari.kuvat.fi/kanariankasvio/  on minun mielestäni paras mitä netistä löytyy. Kasvien etsiminen sivuilla on tehty värien mu- kaan, joten niiden selaaminen on todella help- poa. Sivuston avulla on hyvä muistella niitä kasveja joita polun varrella olette onnistuneet näkemään.
Espanjalainen kalenteri 2018
Gracian Blogi johon kannattaa tutustua. Kanarian Saaret - Islas Canarias. Kanarian saaret kiehtovat monipuolisuudellaan. Aina on löytyy jotain ennen tuntematonta sille, joka haluaa nähdä ja tietää. Olen asunut Tenerifellä jo 24 vuotta ja kiertänyt myös muilla saariston asutuilla saarilla. Saarimaailman herkuista ja viineistä kerron blogissani Kanarian saarten viineistä ja herkuista
On tullut retkivarusteiden tarkastuksen aika. Kokopäivän patikoinnit (5-7 tuntia) vaatii ehdottomasti sauvat. Varusteisiin kuuluu myös sadeviittoja, joille on vuosien saatossa ollut keskitalvella muutaman kerran käyttöä. Päiväreppu, ja ensiaputarvikkeita on olta- va aina mukana. Suomesta tuodut kyypakkaukset kuuluu myös ensiapulaukkuun. Ne on varattuna mahdollisiin ampiaisten pistoihin. Keväällä on ampiaiset hunajan keruu seissulla ja joskus polut osuu niiden reviirille. Vain kerran on niitä tarvittu.
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Ruokalistalta löytyy uusia annoksia ja paljon uusia makuja. Tervetuloa. http://www.retket.info/puerto/suomalaiset.htm
La Bamba on jälleen avannut ovensa Calle Doctor Ingram 29
Suomalaiasten palveluiden  sivulle lisätty Juhan Xazzperfumería Sijaitsee osoitteessa Calle Enrique Talg 14, local 7. Bambi Astoriaa vastapäätä. http://www.retket.info/puerto/suomalaiset.htm
Puertosta liikennöivien bussien aikatauluja TITSA:n sivuilta
Calle Zamoralle rakennettu itsepalvelupesula on avannut ovensa. Nyt noita pesuloita on alakaupungissa jo 2 ja lisäksi yksi pesula, jossa myös taitaa olla yksi pesukone käytössä. Lisäksi La Pazissa Cupulassa on yksi pesula. http://www.retket.info/puerto/puerto_de_la_ cruz.htm
Suomalainen Satu Dahlman on aloittanut tulkkaustyön lääkäria- sema Centro Medico Aceviñok- sessa. Lääkärinä toimii Iván Plá Os. Calle Aceviños S/N, (Teide Mar hotellia vastapäätä). La Pazin alueella. http://www.retket.info/puerto/suomalaiset.htm
Nyt laitan haun päälle. Tällä kertaa en onnistunut kukan tunnistamises- sa. Google antoi jotain vastauksia, mutta en ole varma, olenko löytä- nyt oikean kasvin. Suomenkielistä nimeä en onnistunut löytämään. Löysin kyllä seuraavaa. http://www.flowersofindia.net/catalo g/slides/Long%20Flowered%20Spi der%20Lily.html Google puhuu pitkäkukkaisesta spider Lilystä. Olisin kiitollinen jos joku tuon kukan tunnistaisi, kertois sen nimen. Kasvaa Tamadiste - Tagana reitillä.
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Etusivu Retkialueet Kuvia retkistä Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Ajankohtaista 2018
http://sakari.kuvat.fi/kanariankasvio - Sakari Kauppisen ylläpitämä kanarian kasvien sivusto on mielestäni paras mitä netistä löytyy. Kasvien etsiminen sivuilla on tehty värien mukaan, joten niiden selaaminen on todella helppoa. Sivuston avulla on hyvä muistella niitä kasveja joita polun varrella olette onnistuneet näkemään.
Laine Gracian Blogi johon kannattaa tutustua. Kanarian Saaret - Islas Canarias. Kanarian Saaret kiehtovat monipuolisuudellaan. Aina on löytyy jotain ennen tuntematonta sille, joka haluaa nähdä ja tietää. Olen asunut Tenerifellä jo 24 vuotta ja kiertänyt myös muilla saariston asutuilla saarilla. Saarimaailman herkuista ja viineistä kerron blogissani Kanarian Saarten viineistä ja herkuista
Espanjalainen kalenteri 2018 Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
On tullut retkivarusteiden tarkastuksen aika. Kokopäivän patikoinnit (5-7 tuntia) vaatii eh- dottomasti sauvat. Varusteisiin kuuluu myös sadeviittoja, joille on vuosien saatossa ollut keskitalvella muutaman kerran käyttöä. Päiväreppu, ja ensiaputarvikkeita on oltava aina mukana. Suomesta tuodut kyypakkauk- set kuuluu myös ensiapulaukkuun. Ne on varattuna mahdollisiin ampiaisten pistoihin. Keväällä on ampiaiset hunajan keruu seissulla ja joskus polut osuu niiden reviirille. Vain kerran on niitä tarvittu.
Ruokalistalta löytyy uusia annoksia ja paljon uusia makuja. Tervetuloa.
Jorma’s Bar Cuatro Vientos
La Bamba on jälleen avannut ovensa Calle Doctor Ingram 29
Xazzperfumería lisätty suo- malaisten palveluiden sivulle. Juhan perfumeria sijaitsee osoitteessa Calle / Enrique Talg 14, local 7. Bambi Astoriaa vastapäätä.
Puertosta liikennöivien bussien aikatauluja TITSA sivuilta
Calle Zamoralle rakennettu itsepalvelupesula on avannut ovensa. Nyt noita pesuloita on alakaupungissa jo 2 ja lisäksi yksi pesula, jossa myös taitaa olla yksi pesukone käytössä. Lisäksi La Pazissa Cupulassa on yksi pesula.
Suomalainen Satu Dahlman on aloittanut tulkkautyön lääkäriasema Centro Medico Aceviñoksessa. Lääkärinä toimii Iván Plá Os. Calle Aceviños S/N, (Teide Mar hotellia vastapäätä). La Pazin alueella.
Nyt laitan haun päälle. Tällä kertaa en onnistunut kukan tunnistamisessa. Google antoi jotain vasta- uksia, mutta en ole varma, olenko löytänyt oikean kasvin. Suomenkielistä nimeä en onnistunut löytämään. Löysin kyllä seuraavaa. http://www.flowersofindia.net/catalog/slides/Long%2 0Flowered%20Spider%20Lily.html Google puhuu pitkäkukkaisesta spider Lilystä. Olisin kiitollinen jos joku tuon kukan tunnistaisi, kertois sen nimen. Kasvaa Tamadiste - Tagana reitillä.