Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Ajankohtaista 2018
Sakari Kauppisen ylläpitämä kanarian kasvien sivusto http://sakari.kuvat.fi/kanariankasvio/ on minun mielestäni paras mitä netistä löytyy. Kasvien etsiminen sivuilla on tehty värien mukaan, joten niiden selaaminen on todella helppoa. Sivuston avulla on hyvä muistella niitä kasveja joita polun varrella olette onnistuneet näkemään.
Gracian Blogi johon kannattaa tutustua. Kanarian Saaret - Islas Canarias. Kanarian saaret kiehtovat monipuolisuudellaan. Aina on löytyy jotain ennen tuntematonta sille, joka haluaa nähdä ja tietää. Olen asunut Tenerifellä jo 24 vuotta ja kiertänyt myös muilla saariston asutuilla saarilla. Saarimaailman herkuista ja viineistä kerron blogissani Kanarian saarten viineistä ja herkuista
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Jorma’s bar Cuatro Vientos vaihtoi omistajaa. Uudeksi omistajaksi siirtyi kokki “Smirre” Ruokalistalta löytyy edelleen tutut hyvät annokset ja välillä tulee uudistuksia listaan. Tervetuloa.
Tällä viikolla saimme lukea päivitetyn uutisen Karaoke La Bamban tilanteesta.
Teneriffan retket Puerto de la Cruz
Etusivu Retkialueet Kuvia retkistä Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Ajankohtaista 2018
http://sakari.kuvat.fi/kanariankasvio - Sakari Kauppisen ylläpitämä kanarian kasvien sivusto on mielestäni paras mitä netistä löytyy. Kasvien etsiminen sivuilla on tehty värien mukaan, joten niiden selaaminen on todella helppoa. Sivuston avulla on hyvä muistella niitä kasveja joita po- lun varrella olette onnistuneet näkemään.
Laine Gracian Blogi johon kannattaa tutustua. Kanarian Saaret - Islas Canarias. Kanarian Saaret kiehtovat monipuolisuudellaan. Aina on löytyy jotain ennen tuntematonta sille, joka haluaa nähdä ja tietää. Olen asunut Tenerifellä jo 24 vuotta ja kiertänyt myös muilla saariston asutuilla saarilla. Saarimaailman herkuista ja viineistä kerron blogissani Kanarian Saarten viineistä ja herkuista
Etusivu Patikointi Kuvia poluilta Ajankohtaista Puerto de la Cruz Omat sivut
Jorma’s bar Cuatro Vientos vaih- toi omistajaa. Uudeksi omistajak- si siirtyi kokki “Smirre” Ruokalistalta löytyy edelleen tutut hyvät an- nokset ja välillä tulee uudistuksia listaan. Tervetuloa.
Tällä viikolla saimme lukea päivitetyn uutisen Karaoke La Bamban tilanteesta.